سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

آنتی اکسیدانها به چه دردی می خورند

در تاریخ : 95.06.16

آنتی اکسیدانها به چه دردی می خورند

 

سرزمین آریایی : کار اصلی آنتی اکسیدانها ، پیشگیری و کاهش سرعت آسیب اکسیداتیوها در بدن است. وقتی سلولهای بدن از اکسیژن استفاده می کنند، به طور طبیعی رادیکال های آزاد به وجود می آورند که می تواند موجب آسیب رسانی به بدن شود. 

آنتی اکسیدان ها در واقع به پاک کردن این رادیکال های آزاد و ترمیم بافت های آسیب دیده می پردازند.

در واقع مشکلات سلامتی مانند بیماری های قلبی، دژنراسیون ماکولا، دیابت، سرطان و غیره را می توان به آسیب اکسیداتیو مربوط دانست.

طبق مطالعه اخیر محققان ایالات متحده، مصرف مرتب میوه و سبزیجات خطرسکته مغزی را تا 25% کاهش می دهد.

آنتی اکسیدان ها با افزایش ایمنی بدن، از ابتلا به سرطان و بیماری های عفونی جلوگیری می کنند.

بدن می تواند به طور طبیعی با برخی از رادیکال های آزاد مقابله کرده و آن ها را از بین ببرد، ولی بیشتر رادیکال های آزاد شده به بیماری های خاص، از جمله بیماری های قلبی، بیماری های کبدی و برخی از سرطان منجر می شوند. 

در نتیجه باید با رعایت یک رژیم غذایی مناسب و سرشار از سبزیجات و میوه ها، از این امر جلوگیری کرد.

این خطر توسط استرس، استعمال دخانیات، الکل، نورخورشید، آلودگی هوا و... افزایش خواهد یافت.

رادیکال های آزاد موجب تخریب سلول ها می شوند. آنتی اکسیدان ها از این تخریب و صدمات جلوگیری می کنند.
رادیکال های آزاد همچنین روند پیری را سرعت می بخشند.

 

ویتامین C، E و بتا کاروتن از شناخته شده ترین آنتی اکسیدان ها هستند.

                          
برخی از شرایط بحرانی ناشی از رادیکال های آزاد عبارتند از:

-بد شدن وضعیت عدسی چشم که منجر به کوری می شود.

-التهاب مفاصل (آرتریت)

 

-آسیب به سلول های عصبی در مغز، که منجر به بیماری هایی مانندپارکینسون و یا آلزایمر می شود.

-شتاب روند پیری

-افزایش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب.

-برخی سرطان ها که در اثر آسیب به DNA ایجاد می شوند.

یک رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان خطر ابتلا به بیماری های ذکر شده را کاهش می دهد. 
 
مطالعات نشان داده مردانی که یک رژیم سرشار از آنتی اکسیدان داشتند، (مثلاً از گوجه فرنگی استفاده کردند) کمتر از سایرین به سرطان پروستات مبتلا شدند.

لوتئین، موجود در اسفناج و ذرت، موجب کاهش بروز مشکلات عدسی چشم و کوری می شود.

فلاونوئیدها، مانند ترکیبهای موجود در چای سبز، خطر احتمال بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

و هزاران شاهد بر خواص و فواید بی نظیر آنتی اکسیدان ها. 


منابع

-ترکیب آلیوم و سولفور - تره فرنگی، پیاز و سیر

-آنتوسیانین ها - بادمجان، انگور و انواع توت ها

-بتا کاروتن - کدو تنبل، انبه، زردآلو، هویج، اسفناج و جعفری

-کاتچین – چای سبز

-مس - غذاهای دریایی، گوشت، شیر و آجیل

-فلاونوئیدها - چای سبز، مرکبات، پیاز و سیب

-ایندول - کلمها مانند کلم بروکلی، کلم و گل کلم

-لیگنان - کنجد، سبوس، غلات سبوس دار مثل جو دوسر  و سبزیجات

-لوتئین - سبزیجات برگ دار مانند اسفناج، ذرت

-لیکوپن - گوجه فرنگی، گریپ فروت، هندوانه

-منگنز - غذاهای دریایی، گوشت، شیر و آجیل

-پلی فنول - آویشن و پونه کوهی

-سلنیوم - غذاهای دریایی، گوشت بدون چربی و غلات

-ویتامین C – پرتقال، کیوی، انبه، کلم بروکلی، اسفناج، فلفل و توت فرنگی

-ویتامین E - روغن های گیاهی، آووکادو، آجیل، دانه و غلات سبوس دار

-روی - غذاهای دریایی، گوشت، شیر و آجیل

                         
اآبآب
معرفی کسب و کار : اسامی فعالان قالیشویی در پیروزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حاصل جمع دو با دو به حروف چند می شود ؟
پاسخ : *
پست های ویژه