مواد لازم جهت تهیه خورش سبزی اهوازی:
سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز و کمی شنبلیله: ۵/۱ کیلو
گوشت تازه گوسفند: ۵/۱ کیلو گرم
پیاز: ۲ عدد
لوبیا چشم بلبلی: ۴۰۰ گرم
گرد لیمو عمانی: ۱۵۰ گرم
آبلیمو ترش: نصف فنجان
نمک، فلفل و زردچوبه: مقداری
طرز تهیه خورش سبزی اهوازی:
ابتدا سبزی را شسته و ریز خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید. سپس پیازها را نیز ریز خرد کرده و در کمی روغن طلایی کنید و ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با گوشت تکه شده تفت دهید و لوبیاهایی را که از قبل خیس کرده اید اضافه کنید. سپس سبزی را به آن بیفزایید و بگذارید روی شعله ملایم تا خوب بپزد و جا بیفتد. پس از جا افتادن خورش را از روی شعله بردارید گرد لیمو و آبلیمو ترش را به آن اضافه کنید و در پایان نمک را به آن بیفزایید. خورش شما آماده است و میتوانید آن را به همراه برنج در در ظرفهای نذری ریخته و پخش نمایید.
ایرانبانو