طرز تهیه خوشمزه ها با گل سرخ
در تاریخ : 95.02.09
سرزمین آریایی : این گل زیبا ، با خواص بیشمار دارویی ، زیبایی، غذایی و تقویتی ، یکی از محبوبترین گل هایی است که در تمام دنیا طرفداران بسیاری دارد. در این بخش با طرز تهیه چند دسر و نوشیدنی فوق العاده ، با این گل آشنا شوید.
طرز تهیه مربای گل سرخ:
مقداری آب در قابلمه ای بریزید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا جوش آید. گلبرگهای رز پاک شده را در آب جوش بریزید و بگذارید حدود دو دقیقه بجوشد، سپس آن را در یک آبکش خالی کنید و با آب سرد آبکشی نمایید. به این ترتیب به اصطلاح تلخی گل گرفته میشود. بگذارید آب اضافی گل کاملاً رفته و تقریباً خشک شود. تقریباً هم وزن گلبرگ ، شکر با مقداری آب در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد تا قوام آمده و به غلظت مورد نظر برسد، کمی زعفران در آن بریزید و سپس گلبرگها را اضافه کنید. بگذارید چند جوش بزند. سپس مربا را در ظروف شیشهای دردار استریل بریزید.
دستور تهیه خانگی عسل با طعم گل سرخ :
60 گرم از گلبرگ گل سرخ را به مدت یک روز در یک قوری آب جوش دم کنید. بعد از صاف کردن و خنک شدن ، 100 گرم عسل طبیعی بدان بیفزایید و به مدت 1 روز بگذارید درون ظرف در بسته بماند. این مایع برای مراقبت از دندان و التهابات لثه بسیار مفید است و به عنوان خلط آور، ضد عفونتهای تنفسی به صورت غرغره بکار میرود و برای تسکین دردهای گلو در آنژین نیز موثر است.
دم کرده گل سرخ :
برای تهیه دم کرده گل سرخ، گلبرگ خشک شده را در نیم لیتر آب سرد بریزید و به مدت پانزده دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود. این دم کرده، برای درمان اسهال ( به خصوص در کودکان ) کاربرد دارد و برای شستشو و مالیدن بر روی مخاط دهان از آن استفاده می شود.
برای تهیه دم کرده گل سرخ، گلبرگ خشک شده را در نیم لیتر آب سرد بریزید و به مدت پانزده دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود. این دم کرده، برای درمان اسهال ( به خصوص در کودکان ) کاربرد دارد و برای شستشو و مالیدن بر روی مخاط دهان از آن استفاده می شود.
سلامتیران
دسته بندی : هنر » دسرها و نوشیدنیها
بازگشت