سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

آش اصفهانی ( آش سماق)

در تاریخ : 94.08.18

آش اصفهانی ( آش سماق)


سرزمین آریایی : طرفداران آش و کلیه غذاهای محلی ، حتما از این آش نیز استقبال خواهند کرد. در ادامه با طرز تهیه این آش محلی اصفهان آشنا خواهید شد

مواد لازم برای 4 نفر :



آرد برنج یا برنج خرد کرده......................... 200 گرم
سماق خشک ..................................... نیم کیلو
گوشت چرخ‌کرده................................... 250گرم
روغن................................................. 200گرم 
سبزی شامل )تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعناع).............. یک کیلو

طرز تهیه :

اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته می‌‌شود ولی اگر خرده برنج باشد باید اول برنج را بار کنیم. برنج که پخته شد سبزی را که قبلا شسته و خرد کرده‌ایم در آن می‌‌ریزیم. هرچه سبزی ریزتر باشد آش خوشمزه‌تر می‌‌شود. سپس جداگانه گوشت را نمک و فلفل زده و خوب مخلوط کرده و از آنها به اندازه یک گردو درست می‌‌کنیم و سپس در روغن، سرخ کرده و داخل آش می‌‌ریزیم. وقتی که کوفته‌ها پخته شد، سماق را تمیز کرده، می‌‌شوییم‌ و در آب خیس می‌‌کنیم. سماق باید یک ساعتی در آب بماند. سپس آن را از صافی پارچه‌ای رد کرده و فشار می‌‌دهیم و آب سماق را که قرمز خوشرنگی است می‌‌گیریم. آب سماق را در آش ریخته و پیازی را که داشتیم نیز خرد کرده، سرخ می‌‌کنیم و مقداری از آن را در آش ریخته و کمی برای روی آن نگه می‌‌داریم. آش را در ظرف ریخته و روی آن را با نعناع و پیاز داغ تزیین می‌‌کنیم. باید توجه داشته باشیم که اگر این آش را در ظرف آلومینیومی یا لعابی بپزیم بسیار خوشرنگ می‌‌شود.
 
دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
پایتخت ایران کدام شهر است ؟
پاسخ : *
پست های ویژه