سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

شیله عدس یکی از غذاهای محلی آذربایجان

در تاریخ : 94.11.29

شیله عدس یکی از غذاهای محلی آذربایجان

 

سرزمین آریایی : آش شیله عدس یکی از غذاهای محبوب آذربایجان و بخصوص تبریز است که در ادامه با طرز تهیه و مواد آن آشنا میشویم.

 

مواد لازم:

پیاز متوسط نگینی شده: ۲ عدد
آب مرغ :۲ لیوان
آب: ۲ لیوان
عدس: ۲ پیمانه
برنج : نصف پیمانه
بلغور گندم (یارما): نصف پیمانه
گوجه فرنگی درشت رنده شده: ۴ عدد
تره ریز شده: ۱ پیمانه
پیازچه ریزشده: ۲ پیمانه

طرز تهیه:

عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس میکنیم.پیازها را با کمی زردچوبه سرخ می کنیم سپس آب مرغ و آب را اضافه کرده و عدس را داخل قابلمه ریخته می گذاریم تا نیم پز شود. وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم اضافه می کنیم.

باید شیله با شعله ملایم بپزد و برنج ها شکفته شود، سپس سبزی ها و گوجه پوره شده را به آن اضافه میکنیم تا باهم بپزد و جا بیفتد.

نکته ۱: میتوان بجای آب مرغ از ۴ عدد گالینابلانکای مرغ هم استفاده کرد (به این صورت که ۴ تا عصاره را با ۶ لیوان آب جوش حل کرده ولی دیگر در آن آب نریزیم.)

نکته ۲: میتوانیم برای خوش رنگتر شدن یک قاشق رب هم اضافه کنیم.

نکته ۳: چون بلغور زود ته میگیرد بهتر است حین پخت آش را مدام هم بزنیم.

نکته ۴: هروقت حس کردیم آش سفت شده میتوانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم.

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
پایتخت ایران کدام شهر است ؟
پاسخ : *
پست های ویژه