مواد لازم برای تهیه آبگوشت کشک برای چهار نفر
۴۰۰ گرم گوشت آبگوشتی
یک عدد پیاز
دو عدد چغندر آشی
یک پیمانه نخود و لوبیا سفید
یک و نیم پیمانه کشک
به میزان لازم نمک و زردچوبه
به میزان لازم نعنا داغ
طرز تهیه آبگوشت کشک اراکی:
۱. نخود و لوبیا را ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید.
۲. حالا نخود و لوبیا را با یک عدد پیاز نگینی شده و چغندر خرد شده و گوشت درون قابلمه بریزید و با دو لیوان آب ولرم بگذارید روی حرارت کم بپزد.
۳. وقتی گوشت پخت ، کشک را با زردچوبه و نمک هم بزنید و بگذارید یک ربع روی حرارت کم بجوشد.
۴. آبگوشت که جا افتاد نعنا داغ و مخلوط کشک را به آن اضافه کنید.
۵. نخود و لوبیا و چغندر را جدا کنید و بکوبید.در این آبگوشت ، گوشت را نباید بکوبید.
نکته:
اگر چغندر در دسترس نبود ، دو عدد بادمجان را سرخ کنید و پانزده دقیقه آخر به آبگوشت اضافه کنید.