سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

آبگوشت کشک ، غذای محلی اراک

در تاریخ : 94.09.24

ابگوشت کشک ، غذای محلی اراک

سرزمین آریایی : در این بخش ، با طرز تهیه آبگوشتی متفاوت از شهر اراک آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت کشک برای چهار نفر

۴۰۰ گرم گوشت آبگوشتی
یک عدد پیاز
دو عدد چغندر آشی
یک پیمانه نخود و لوبیا سفید
یک و نیم پیمانه کشک
به میزان لازم نمک و زردچوبه
به میزان لازم نعنا داغ

طرز تهیه آبگوشت کشک اراکی:

۱. نخود و لوبیا را ۲۴ ساعت قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید.

۲. حالا نخود و لوبیا را با یک عدد پیاز نگینی شده و چغندر خرد شده و گوشت درون قابلمه بریزید و با دو لیوان آب ولرم بگذارید روی حرارت کم بپزد.

۳. وقتی گوشت پخت ، کشک را با زردچوبه و نمک هم بزنید و بگذارید یک ربع روی حرارت کم بجوشد.

۴. آبگوشت که جا افتاد نعنا داغ و مخلوط کشک را به آن اضافه کنید.

۵. نخود و لوبیا و چغندر را جدا کنید و بکوبید.در این آبگوشت ، گوشت را نباید بکوبید.

نکته:

اگر چغندر در دسترس نبود ، دو عدد بادمجان را سرخ کنید و پانزده دقیقه آخر به آبگوشت اضافه کنید.

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
سال پیروزی انقلاب اسلامی چه سالی است ؟ ( به عدد )
پاسخ : *
پست های ویژه