طرز تهیه مربای پوست لیموترش
سرزمین آریایی : پس از تهیه این مربای خوشمزه ، میتوانید برای صبحانه و ... سرو و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم
۱- لیموترش: یک کیلو
۲- شکر: ۹۰۰ گرم
۳- هل پودرشده: نصف قاشق چایخوری
۴- وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
۵- آبلیمو: دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه مربای پوست لیموترش:
ابتدا لیمو ترش های بدون لک را جدا کرده و خوب بشویید و از وسط دو نیم کرده و آب آنها را با آبلیمو گیری بگیرید. وقتی داخل پوستها خالی شد آن ها را در آب سرد به مدت ۵ یا ۶ ساعت قرار دهید. سپس آب را خالی کرده و یک بار در آب به جوش آمده بریزید تا یکی دو قل بزند و سریع آن را از آب جوش هم در آورده و دوباره در آب سرد قرار دهید تا تلخی پوست لیمو گرفته شود. بعد از اینکه از گرفته شدن تلخی پوست لیمو ترش مطمئن شدید،آنها را داخل ظرفی از آب و شکر که قبلاً به جوش آمده و قوام پیدا کرده بریزید تا یکی دو قل بزند. در پایان آبلیمو و هل و وانیل را هم اضافه کنید و بعد مربا را از روی شعله بردارید و به کناری بگذارید تا کمی سرد شده و قوام آن مشخص شود.