خورشتی خوشمزه با سیب و آلو
سرزمین آریایی : این خورشت خوشمزه را که ترکیبی از میوه ها و حبوبات است ، میتواند غذایی مقوی تلقی شود که از طعم دلپذیری برخوردار و با اغلب ذائقه ها همخوانی دارد. با هم طرز تهیه و مواد لازم را ببینیم.
مواد لازم
۱- سیب درختی سفت: ۵ عدد
۲- گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم
۳- آلو زرد تازه یا بخارایی: ۲۰۰ گرم
۴- لپه: یک فنجان
۵- پیاز متوسط: دو عدد
۶- رب گوجه فرنگی: یک فنجان
۷- آبلیمو تازه: یک فنجان
۸- زعفران آب کرده: یک دوم استکان
۹- شکر: دو قاشق سوپخوری
۱۰- نمک، فلفل و زردچوبه: مقداری
طرز تهیه خورش سیب آلو:
پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید و کمی به آن زردچوبه بزنید و سپس گوشتهای تکه شده را با آن تفت دهید. لپهها را که از قبل خیس کرده بودید به آن اضافه کرده و در رب گوجه فرنگی بغلتانید و کمی آب جوشیده بریزید و بگذارید تا خوب لپه و گوشت بپزد. سپس سیبهایتان را نیز خرد کنید و به همراه آلوها به خورش در حال پخت اضافه کنید. کمی که از پخت کامل خورش اطمینان پیدا کردید شکر و آبلیمو و زعفران آب کرده را اضافه کنید و بگذارید روی شعله ملایم تا خورش جابیفتد. بعد از مدتی خورش شما آماده سرو میشود آن را در ظرف مورد نظر خود ریخته و به همراه برنجی که از قبل طبخ کردهاید سرو نمایید.
به یاد داشته باشید که اگر از آلوی بخارایی برای خورش استفاده میکنید، حتماً یکی دو ساعت آنها را بخیسانید و بعد به خورش اضافه کنید.