این خوراک لذیذ برای تابستان!
مواد لازم
- سینه مرغ خلالی شده- 1 عدد
- لوبیا سبز قلمی - 250 گرم
- هویج - 250 گرم
- سیب زمینی - 250 گرم
- کره - 20 گرم
- زعفران دم کرده غلیظ - 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل - به میزان لازم
نکات جانبی
- مدت زمان آماده سازی اولیه :10 minutes
- مدت زمان پخت : 20 minutes
- مناسب تعداد : 4 نفر
سرزمین آریایی :حیفه وقتی خدای رنگها و طعمها برامون این همه امکانات و نعمت قرار داده ازشون استفاده نکنیم. فصل تابستونه و تره بارها پر از حس خوب زندگی. پر از سبزیجات و میوه های خوش رنگ و لعاب.
پس بهتره ازشون کمال استفاده رو ببرید و تا میتونید غذاهای طبیعی و سالم مصرف کنید.
این غذا خیلی ساده و راحت تهیه می شه و در کمتر از نیم ساعت غذاتون حاظره. بنابراین در دسته غذاهای فوتی فوری و تنبلونه قرار می گیره.
مواد تشکیل دهنده کمی داره و همه چیزش شکر خدا در دسترس عموم هست.
برای درست کردنش به یک عدد سینه مرغ نیاز داریم که باید اون رو بی استخوان کنیم و به صورت خلالی برش بزنیم.
مثل زمانی که برای جوجه چینی آماده اش می کنیم.
لوبیا سبز هاتون رو سرو ته بگیرید اما خرد نکنید و همینطوری بلند بلند توی خوراکتون استفاده کنید. سعی کنید از لو بیا سبز های ترد و نازکتر استفاده کنید تا نرم و لطیف باشند.
لوبیا سبز هاتون رو همراه با هویج های گرد خرد شده بگذارید ابپز یا بخار پز بشند. بعد بریزید داخل آبکش تا ابی نداشته باشه.
توی تابه کمی روغن بریزید و سینه های مرغ رو همراه با کمی نمک توش تفت بدید. و بعد از 5 دقیقه لوبیا سبز و هویج آبپز شده رو اضافه کنید و کمی تفت که خوردند بهش زعفرون و کره رو اضافه کنید.
تنها ادویه این غذا نمک و زعفرونه که به کمک کره طعم خوبی به این غذا میدهند.
کمی تفت بدید تا طعم ها مخلوط بشند و مواظب باشید با هم زدن زیادی لهشون نکنید.
کره طعم خوب و براقیت به غذاتون میده و کامل کننده طعم زعفرون توی این غذاست.
سیب زمینی هاتون روخلال کنید و سرخ کنید برای دور چین این غذا.
به سادگی هر چه تمام تر خوراک خوشگلتون رو وسط یک دیس ریخته و دورش رو با سیب زمینی تزیین کنید.
این غذا با سس خردل و کچاپ خوشمزه تر می شه.
و بر خلاف ظاهر و مواد ساده ای که داره طعمی دلنشین و خوب داره.
امیدوارم از خوردن این غذا در کنار عزیزانتون لذت ببرید.
نوش جان