کوکویی با بادمجان کبابی!
مواد لازم جهت طبخ کوکو بادمجان کبابی
- بادمجان کبابی پوست کنده : ۷ عدد
- تخممرغ : ۵ عدد
- پیاز متوسط : یک عدد
- روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی
سرزمین آریایی :پیاز را پوست کنده و در میکسر خرد میکنیم و سپس بادمجانهای کبابی را به آن اضافه کرده و خوب له میکنیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخممرغها را دانه دانه در مخلوط میشکنیم و هم میزنیم تا مایه کوکو یکدست شود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سپس در تابه روغن میریزیم و بعد از داغ شدن روغن ، مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد. بعد از اینکه یکطرف کوکو پخته شد آنرا برمیگردانیم تا طرف دیگر کوکو هم بپزد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این کوکو را میتوانیم در فر هم بپزیم در این صورت فقط دو قاشق غذاخوری روغن در ظرف بریزید و مایه را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید.