ورود به سایت

 

کیک چیپس شکلاتی و پسته

در تاریخ : 93.09.12

طرز تهیه کیک چیپس شکلاتی با پسته

 

کیک با چیپس شکلاتی,کیک با چیپس شکلات,چیز کیک چیپس شکلات,[categoriy]

  

قالب را کمی چرب کنید؛ سپس مقداری آرد روی آن بپاشید و آرد اضافه را نیز از قالب خالی کنید. چیپس ها و پسته را آسیاب کنید.
مواد لازم :چیپس شکلاتی نیمه شیرین : یک پیمانهوانیل : کمی مغز پسته بدون نمک : سه چهارم پیمانه
آرد :یک و نیم پیمانهکره نرم : ۶ قاشق غذاخورینمک : نصف قاشق مرباخوری
شکر : یک پیمانهجوش شیرین : یک چهارم قاشق مرباخوریشیر : یک چهارم پیمانه تخم مرغ : ۳ عدد درشتزرده تخم مرغ : ۲ عدد درشتآب لیموی تازه : ۲ قاشق مرباخوری
روش تهیه :فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.قالب را کمی چرب کنید؛ سپس مقداری آرد روی آن بپاشید و آرد اضافه را نیز از قالب خالی کنید.چیپس ها و پسته را آسیاب کنید.کره و شکر را با همزن برقی و روی سرعت کم بزنید تا سبک و نرم شود.در حالی که همزن روشن است، کم کم تخم مرغ، زرده و وانیل را هم بزنید.در کاسه ای، آرد کیک، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.جداگانه، شیر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.
در این مرحله در حالی که همزن روی دور کم است، یک سوم مخلوط آرد و نیمی از مخلوط شیر را با هم بزنید. سپس یک سوم دیگر آرد را اضافه کنید و سپس بقیه شیر را بیفزایید. همزن را خاموش کنید و با استفاده از لیسک بقیه آرد و مخلوط پسته را به آرامی به مواد اضافه کنید و در قالب آماده بریزید.کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.ارزش غذایی 123 گرم ( یک پیمانه ) پسته :کالری : 702پروتئین : 26 گرمکربوهیدرات : 34 گرم فیبر : 12.7 گرمچربی : 57 گرمآهن : 5.2 میلی گرم

منبع khorasannews.com 

بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حاصل جمع دو با دو به حروف چند می شود ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )