ورود به سایت

 

فیلم پاستا ریونی

دانلود سریال هیولا

دانلود مسابقه رالی ایرانی 2

دانلود رایگان سریال ریکاوری

طرز تهیه سس لیمو و سس پرتقال

در تاریخ : 94.04.13

سس

 

سرزمین آریایی http://ariae.ir : این سس را به تنهایی و یا با افزودن به انواع سالاد و ... میتوانید نوش جان کنید.

مرحله 1

ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب قرارداده و مرتب هم بزنید به مدت 5 دقیقه تا کف کند و به همزدن ادامه دهید تا غلیظ شود

مرحله 2

بعد از غلیظ شدن ظرف را از روی حرارت بر می داریم و کره ها را اضافه می کنیم ،خوب هم بزنید تا کاملا کره ها ذوب شوند

مرحله 3

سس آماده شده را از صافی رد می کنیم و روی آن را می پوشانیم تا کم کم خنک شود . سس لیمو را داخل ظرف درب دار ریخته و می توانید به مدت 5 روز و اگر آن را منجمد کنید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کرد

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 3 عدد زرده تخم مرغ
  • 1/2 فنجان شکر
  • 2 قاشق غذا خوری رنده پوست لیمو
  • 1/2 فنجان آب لیمو
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 250 گرم کره

توجه داشته باشید که برای تهیه سس پرتقال فقط کافیست به جای آب لیمو و رنده پوست آن از آب پرتقال و رنده پوست پرتقال استفاده کنید

 

 

سرزمین آریایی http://ariae.ir 

دسته بندی : هنر » انواع سالاد و سس
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه