
▪ مواد لازم:
گوشت خرد کرده: نیم کیلو
پیاز ساطوری: ۱عدد
هویج فندقی: ۵- ۶ عدد
لوبیا سبز خرد کرده بند انگشتی: ۳۰۰ گرم
رب گوجه: ۲- ۳ قاشق غذا خوری
روغن، نمک، فلفل: به میزان لازم
▪ طرز تهیه :
۳- ۴ قاشق روغن در قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .
گوشت را اضافه کنید و ۵ ۶ دقیقه بچرخانید . رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲- ۳ چرخ بدهید . ۳ پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید .شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و گوشت را ۳ ساعت بپزید .
در پایان ساعت دوم هویچ و لوبیا را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید . این خورش باید کمی آب داشته باشد .