ترشی گیلاس
در تاریخ : 94.04.02
سرزمین آریایی http://ariae.ir: این ترشی بسیار مناسب فصول گرم سال است که در تزئینات غذاها نیز میتوانید از آن بهره بگیرید.
مواد لازم :
گیلاس............................................۱ کیلو
شکر سفید.......................................۳ قاشق غذاخوری
سرکه............................................. ۱/۵ لیتر
فلفل سیاه یا سفید درسته....................... ۱۰ عدد
برگ بو و رزماری تاره...................... تعدادی
آب ساده.......................................... ۱ استکان
طرز تهیه :
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .
نکته آشپزی :
از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .
سرزمین آریایی http://ariae.ir
دسته بندی : هنر » ترشی ها و مرباها
بازگشت