
● مواد لازم
▪ نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده کم چرب
▪ نصف فنجان آرد سوخاری
▪ ۲ عدد پیاز خرد شده
▪1/5 قاشق مرباخوری ادویه مخلوط
▪ یک قاشق مرباخوری پودر سیر
▪ نصف قاشق مرباخوری پودر فلفل سیاه
▪ ۸عدد برگ چغندر بزرگ بدون ساقه
▪ ۴ فنجان آب مرغ
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ ۶ عدد گوجه فرنگی
▪ نصف فنجان پنیر پیتزای پارمیژان(به دلخواه)
● طرز تهیه:
▪ گوشت چرخ کرده، نان سوخاری، یک قاشق غذاخوری پیاز خردشده، نصف قاشق مرباخوری ادویه مخلوط، پودر سیر و یک چهارم قاشق پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
برگ های چغندر را با مخلوط مواد پر کنید و مانند دلمه بپیچید و در ظرف نچسب کنار هم بچینید و بشقابی روی آن قرار دهید تا از باز شدن آن جلوگیری شود.
▪ آب مرغ را روی دلمه ها بریزید و در ظرف را بگذارید. پس از جوش آمدن غذا، حرارت را کم کنید.
ـ برای تهیه سس، روغن را در ماهیتابه داغ کنید و بقیه پیاز را در آن تفت دهید و یک قاشق مرباخوری ادویه مخلوط و بقیه فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. در این مرحله گوجه فرنگی له شده را اضافه کنید و بگذارید تا کمی غلیظ شود.
▪ دلمه را با سس و پنیر پارمیژان آماده و سرو کنید.