ورود به سایت

 

دلمه برگ چغندر با سس

در تاریخ : 93.09.11
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما

دلمه برگ چغندر با سس مواد لازم برای ۴ نفر

 

 


دلمه برگ چغندر با سس مواد لازم برای ۴ نفر


 


 

● مواد لازم
▪ نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده کم چرب
▪ نصف فنجان آرد سوخاری
▪ ۲ عدد پیاز خرد شده
▪1/5 قاشق مرباخوری ادویه مخلوط
▪ یک قاشق مرباخوری پودر سیر
▪ نصف قاشق مرباخوری پودر فلفل سیاه
▪ ۸عدد برگ چغندر بزرگ بدون ساقه
▪ ۴ فنجان آب مرغ
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ ۶ عدد گوجه فرنگی
▪ نصف فنجان پنیر پیتزای پارمیژان(به دلخواه)


● طرز تهیه:
▪ گوشت چرخ کرده، نان سوخاری، یک قاشق غذاخوری پیاز خردشده، نصف قاشق مرباخوری ادویه مخلوط، پودر سیر و یک چهارم قاشق پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
برگ های چغندر را با مخلوط مواد پر کنید و مانند دلمه بپیچید و در ظرف نچسب کنار هم بچینید و بشقابی روی آن قرار دهید تا از باز شدن آن جلوگیری شود.


▪ آب مرغ را روی دلمه ها بریزید و در ظرف را بگذارید. پس از جوش آمدن غذا، حرارت را کم کنید.


ـ برای تهیه سس، روغن را در ماهیتابه داغ کنید و بقیه پیاز را در آن تفت دهید و یک قاشق مرباخوری ادویه مخلوط و بقیه فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. در این مرحله گوجه فرنگی له شده را اضافه کنید و بگذارید تا کمی غلیظ شود.
▪ دلمه را با سس و پنیر پارمیژان آماده و سرو کنید.

 

 منبع روزنامه خراسان
 
 
دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
حاصل جمع دو با دو به حروف چند می شود ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )