ورود به سایت

 

کلوچه پنیر و گوجه فرنگی

در تاریخ : 93.09.11

طرز تهیه کلوچه پنیر و گوجه فرنگی

 

 


کلوچه پنیر و گوجه فرنگی


 


 

برای تهیه این کلوچه باید گوجه فرنگی ها را خرد کرده و در آفتاب قرار دهید تا کاملاً خشک شوند. همچنین می توانید به جای گوجه فرنگی خشک از زیتون سیاه استفاده کنید.
● مواد لازم برای تهیه ۱۰ تا ۲۰ کلوچه
▪ ۴۵۰ گرم آرد
▪ یک قاشق چای خوری پودر خردل
▪ نصف قاشق چای خوری فلفل
▪ یک قاشق چای خوری نمک
▪ چهار قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▪ ربع قاشق چای خوری فلفل سیاه
▪ یک و نیم قاشق چای خوری سبزیجات خشک معطر
▪ ۱۲۵ گرم کره
▪ ۲۲۵ گرم پنیر چدار (رنده شده)
▪ ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی خشک یا زیتون سیاه
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ ۱۷۵ میلی لیتر شیر
▪ زمان لازم: یک ساعت و ۴۵ دقیقه


● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و سپس سینی فر را کمی چرب کنید. آرد را الک کرده، فلفل، خردل، نمک و بیکینگ پودر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. سپس سبزیجات معطر را به آن بیفزایید.
تخم مرغ ها را در یک ظرف زده و آنقدر شیر به آن اضافه کنید که حجم آن ۲۷۵ میلی لیتر شود.
دو قاشق غذاخوری از این مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را با آرد مخلوط کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.
اگر خمیر به دست می چسبید، مقداری آرد به آن بیفزایید.
روی سطح مسطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید تا قطر آن دو سانت و نیم شود. سپس آن را به شکل دایره هایی به قطر شش سانتی متر قالب زده و در سینی فر قرار دهید. بعد روی این کلوچه ها را از مخلوط کنار گذاشته شده تخم مرغ و شیر بمالید.
سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا طلایی شود.
روی کلوچه ها را کره، پنیر و گوجه فرنگی گذاشته و میل کنید.
این کلوچه ها را می توان به راحتی فریزری و نگهداری کرد.
این کلوچه ها برای پیک نیک نیز بسیار خوب است.

منبع روزنامه ایران

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
پایتخت ایران کدام شهر است ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )