ورود به سایت

 

دانلود رایگان سریال رقص روی شیشه فصل اول

دانلود مسابقه رالی ایرانی 2

دانلود رایگان سریال احضار

کال کباب

در تاریخ : 93.09.10

طرز تهیه کال کباب -غذای گیلانی

 

 


طرز تهیه کال کباب -غذای گیلانی


 


 

کال کباب یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که همچون دیگر غذاهای مردم گیلان عطر و طعم فوق العاده ای دارد، این غذا با انار ترش مزه دار شده و در تهیه آن از نوعی سبزی معطر محلی استفاده می شود که می توانید از عطاری ها خشک شده این سبزی را تهیه کنید.
● مواد اولیه:
▪ بادنجان یک و نیم کیلوگرم
▪ گردو ساییده ۳۰۰ گرم
▪ انار ترش دانه شده یک پیمانه
▪ چوچاق (سبزی محلی) دو قاشق سوپخوری
▪ سیر چهار حبه
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا بادنجان ها را روی شعله گاز یا زغال کباب کنید. می توانید بادنجان ها را روی سینی فر بچینید و تا زمانی که پوست آنها کبابی شود داخل فر قرار دهید.
پس از کبابی شدن پوست بادمجان ها را جدا کنید.
بادنجان های پوست کنده را درون ظرفی بریزید و خوب بکوبید (از دستگاه غذاساز و یا گوشت کوب برقی برای پوره و له شدن بادنجان ها کمک بگیرید.)
پس از اینکه به طور کامل له شد، گردوی آسیاب شده را با بادنجان ها مخلوط کنید.
سپس انار دانه شده را اضافه کنید و دوباره میکس کنید تا دانه های انار خوب درون مایه له شود.
در آخرین مرحله چوچاق و سیر را اضافه کنید و همه مواد را خوب بکوبید و یا آسیاب کنید.
نمک و فلفل اضافه کنید و یک دور با سرعت زیاد میکس کنید.
در این مرحله غذای شما آماده است، غذا را داخل ظرف بکشید و با دانه های انار تزیین کنید و همراه با برنج سفید سرو کنید.
این غذا را به عنوان خوراک و یا پیش غذا نیز می توانید مصرف کنید.
● نکات:
▪ برای این که میزان ترشی غذا کم شود می توانید یک تا دو قاشق سوپخوری از انار آن کم کنید.
▪ گردو را تا حدی که دندان گیر باشد آسیاب کرد.
▪ به جای سبزی محلی چوچاق می توانید از گشنیز نیز استفاده کنید.

منبع روزنامه اطلاعات 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم امام رضا (ع) ( امام هشتم ) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه