
● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
▪ آرد نخودچی: به میزان لازم
▪ رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
▪ پیاز رنده شده: یک عدد متوسط
▪ جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا پیاز رنده شده، گوشت و آرد نخودچی را با جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. سپس رب را با روغن و کمی آب تفت می دهیم تا کاملا به جوش آید. از مواد مخلوط شده گلوله هایی به اندازه گردو درست کرده و در سس گوجه فرنگی که در حال جوشیدن است می ریزیم.
گفتنی است این غذای خوشرنگ مخصوص شهرستان اراک بوده و طرفداران زیادی دارد.