سس کارامل
در تاریخ : 94.03.09
سرزمین آریایی http://ariae.ir : از این کرم خوشمزه میتوانید برای داخل انواع شیرینی و شکلات و یا بصورت معمولی استفاده نمایید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم
- یک فنجان (210 گرم) شکر
- شش قاشق غذاخوری (85 گرم) کره
- 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) خامه
مرحله 1
در یک ظرف شکر را ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر شروع به ذوب شدن نماید
مرحله 2
ظرف را روی حرارت می چرخانیم تا شکر ذوب شده به رنگ کهربایی تیره شود
مرحله 3
بلافاصله کره را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کره ذوب شود
مرحله 4
هنگامی که کره ذوب شده شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه می کنیم با همزن مخلوط می کنیم تا کارامل صاف و یکدست شود
مرحله 5
اجازه دهید که سرد شود بعد آن را داخل شیشه بریزید ، در دمای اتاق به مدت 2 روز می توانید آن را نگهدارید و در یخچال تا 2 هفته سس کارامل را می توانید در بستنی ها، کیک ها، بیسکویت ها .... استفاده کنید
سرزمین آریایی http://ariae.ir
دسته بندی : هنر » دسرها و نوشیدنیها
بازگشت