شیرینی ترکیه ای ( کورابیه سیب)
سرزمین آریایی http://ariae.ir : این شیرینی لذیذ را میتوانید با یک فنجان چای نوش جان کنید و لذت ببرید.
مواد لازم
دارچين : ۱ قاشق غذاخوري
شكر : ۴ قاشق غذاخوري
سيب : ۵-۴ عدد
مواد لازم براي داخل كورابيه :
آرد : به مقدار لازم
شكر : ۱ ليوان سرخالي
بكينگ پودر : ۱ قاشق چايخوري
وانيل : ۱ قاشق چايخوري
شير : ۱ ليوان
تخم مرغ : ۱ عدد
كره نرم شده : ۱ قالب ۱۵۰يا ۱۰۰ گرمي
ابتدا كره نرم شده را با تخم مرغ و شير مخلوط مي كنيم ، در ظرف جداگانه 1 ليوان آرد را با بقيه مواد خشك مخلوط مي كنيم و همه مواد را با هم قاطي مي كنيم ، آرد را كم كم اضافه مي كنيم تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد ، بعد از آماده شدن خمير روي آنرا مي پوشانيم و تا آماده سازي مواد داخل كورابيه ، خمير را استراحت مي دهيم ؛ سيب را رنده مي كنيم و با شكر داخل قابلمه اي مي ريزيم و مي گذاريم با آب خودش بپزد كمي كه سيب رنده شده حالت له شدگي و پختگي پيدا كرد دارچين را اضافه كرده و زير قابلمه را خاموش مي كنيم ، حالا خمير را با وردنه پهن مي كنيم ، نه خيلي نازك و نه خيلي كلفت باشد ، به بزرگي يك پيتزا خمير را باز مي كنيم و خمير دايره شكل را از مركز به 4 قسمت و سپس هر قسمت را به 2 بخش تقسيم مي كنيم ، به اين ترتيب يك خمير دايره شكل كه به 8 قسمت تقسيم شده است داريم ، حالا مواد آماده شده داخل كورابيه را در قسمت بالاي هر بخش مي گذاريم (حدود يك قاشق غذاخوري ) و هر قسمت را از بالا به طرف مركز مي پيچانيم ؛ كورابيه ها را داخل سيني فر چرب شده مي چينيم و در حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 20-15 دقيقه حرارت مي دهيم در حدي كه كمي طلايي شود ، بعد از خارج كردن كورابيه ها از فر مي توانيم روي آنها را با پودر قند تزئين كنيم و بعد از سرد شدن كورابيه ها آنها را در ظرف مناسب مي چينيم.