ورود به سایت

 

کباب گل کلم

در تاریخ : 94.02.13

گل کلم

سرزمین آریایی http://ariae.ir/  مطمئنا تابحال این را نشنیده بودید. برای درست کردن این غذا، کلم را داخل یک سس می‌خوابانید و آن را در دمای بالا کباب می‌کنید. نتیجه یک غذای بسیار خوشمزه است که همانقدر که زیبا و جذاب به نظر می‌آید، ساده هم هست. در کنار غذا سالاد هم سرو کنید (پیشنهاد می‌کنیم برای سس از روغن زیتون و آب‌لیمو استفاده کنید) تا یک شب سبزیجاتیِ بی‌نظیر را با دوستان خود داشته باشید.

مواد لازم

  • یک قاشق سوپ‌خوری روغن گیاهی
  • یک سر گل‌کلم
  • یک و نیم لیوان ماست یونانی
  • یک لیمو، پوست آن را رنده و آب آن را بگیرید.
  • دو قاشق سوپ‌خوری گرد فلفل (چیلی)
  • یک قاشق سوپ‌خوری زیره
  • یک قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • یک قاشق چای‌خوری ادویه کاری
  • دو قاشق چای‌خوری نمک سنگ
  • یک قاشق فلفل سیاه

 دستورالعمل

  1. فر را روی دمای 400 درجۀ سانتیگراد تنظیم کنید و روی یک ورقۀ آشپزی را با روغن گیاهی تا حدی چرب کنید. آن را کناری قرار دهید.
  2. ریشۀ کلم را تمیز کنید تا تمام برگ‌های سبز و همچنین ریشۀ چوبی از این گل جدا شوند. جوری که تمام آن قابل خوردن باشد.
  3. در یک کاسۀ متوسط ماست را با پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو، پودر چیلی، زیره، پودر سیر، ادویۀ کاری، نمک و فلفل ترکیب کنید و آنها را هم بزنید.
  4. کلم را در این کاسه بخوابانید و با استفاده از یک قلم یا دستان خود این ترکیب را بروی سطح کلم به طور یکدست پخش کنید (سس باقیمانده را می‌توانید در ظرفی در بسته تا سه روز داخل یخچال قرار دهید و از آن برای گوشت، ماهی و دیگر سبزیجات استفاده کنید.)
  5. کلم را بروی ورقۀ آشپزی آماده کردۀ خود قرار دهید و تا زمانی که سطح آن خشک و تا حدی قهوه‌ای شد آن را بپزید (زمانی بین 30 تا 40 دقیقه). سس‌تان که بروی کلم پخش شده است باعث می‌شود که سطح آن مزۀ تردی پیدا کند.
  6. بگذارید کلم برای 10 دقیقه خنک شود. سپس می‌توانید آن را قاچ‌قاچ ببرید و همراه با سالاد سرو کنید. مطمئن باشید که همه از این کلم لذت خواهند برد.

گردآوری:سرزمین آریایی

 

 

سوران

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
سال پیروزی انقلاب اسلامی چه سالی است ؟ ( به عدد )
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )