آش سبزی
طرز تهیه آش سبزی یک آش شیرازی خوشمزه
شیرازی ها غذاهای خوشمزهای دارند. نمونه اش همین آش سبزی.
مواد لازم:
سبزی آش نیم کیلو
برنج ۱پیمانه
نخود نصف پیمانه
لوبیا چیتی ۱پیمانه
عدس ۱پیمانه
گوشت گوسفندی نیم کیلو
قلم گوساله یک عدد
پیاز داغ ۱پیمانه
آرد گندم و برنج ۲قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سبزی این آش تره، ترخان، مرزه و جعفری است. سبزیها را شسته و خرد کنید. سپس حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، در یک قابلمه بپزید و در حین پخت آب آن را دو نوبت عوض کنید. در مرحله آخر حبوبات را با قلم گوساله در قابلمه گذاشته و وقتی حبوبات پخت، نیمی از آن را له کنید تا آش لعاب داشته باشد. سپس گوشت گوسفندی را بپزید و ریش ریش کرده و به قابلمه آش اضافه کنید. پیازداغ را در آش ریخته و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید.
بعد از نیم پز شدن سبزیجات، برنج را اضافه کنید. در اواخر پخت، آرد برنج و گندم را در آب سرد حل کرده و به آش اضاف کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیازداغ تزئینش کنید. این آش نیازی به کشک و نعنا داغ ندارد.