سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

توفو غذای لذیذ ژاپنی

در تاریخ : 93.09.09

طرز تهیه توفوژاپنی

 

 

توفو ژاپنی

  

 

طرز تهیه توفو (غذای لذیذ ژاپنی) :

  

 

توفو غذایی است که از دلمه بستن شیر سویا و فشردن پنیر حاصل به مکعب های سفید و نرم بدست می آید.

 

توفو بخش مهمی از آشپزی آسیای شرقی و آسیای جنوبی شرقی است. توفو انواع و اقسام مختلفی دارد. اغلب می توان با طعم دهی و چاشنی زدن به آن، غذاهای خوشمزه ای درست کرد. در زیر روش تهیه Crispy Fried Tofu with Five Spice آموزش داده می شود.

 

مواد لازم:

 

• ۱ بسته ۴۰۰ گرمی توفوی سفت

 

• ۱ تا ۲ عدد تخم مرغ

 

• نیم فنجان نشاسته ذرت

 

• ۱ قاشق چایخوری پودر ۵ ادویه (بادیان ختایی، رازیانه، فلفل، میخک و دارچین)

 

• نیم فنجان پودر سوخاری

 

• نمک

 

• روغن نباتی

 

دستور تهیه:

 

۱٫ توفو را به مکعب های ۱ اینچی (حدود ۲٫۵ سانتی) ببرید.

 

۲٫ یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید.

 

۳٫ در کاسه کم عمق دیگری، نشاسته ذرت و پودر ۵ ادویه را با هم مخلوط کنید.

 

۴٫ در کاسه دیگری، پودر سوخاری را بریزید.

 

۵٫ حالا مکعب های توفو را اول در مخلوط نشاسته ذرت بزنید و بعد در تخم مرغ فرو کنید. همه جای آن را آغشته کنید و در نهایت داخل پودر سوخاری فرو کنید. همین کار را برای همه توفو ها انجام دهید.

 

۶٫ در ماهیتابه روغن نباتی بریزید و توفو ها را در آن حدود یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بعد آنها را درآورید و کنار بگذارید. آنها را بعد از درآوردن از روغن روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.

 

۷٫ توفو را داغ داغ با سس سویا و زنجبیل سرو کنید.

 

 

 

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه