ورود به سایت

 

دانلود رایگان سریال رقص روی شیشه فصل اول

دانلود مسابقه رالی ایرانی 2

دانلود رایگان سریال احضار

پلوی بخارا

در تاریخ : 93.09.09

طرز تهیه پلوی بخارا

 

 

پلوی بخارا

 

 

پلو بخارا را برخی غذایی ایرانی می‌دانند و گاهی حتی به اسم پلو رنگی یا پلو لایه از آن نام می‌برند، بعضی هم آن را یک غذای سنتی ازبکی محسوب می‌کنند اما بعضی از غذاهای ازبکی و تاجیکی با غذاهای برخی دیگر از کشورهای همجوار آنها بسیار مشابه همند و چه آن را ایرانی بدانیم چه ازبکی، غذای خوشمزه‌ای است. طرز تهیه آن را در ادامه مطلب بخوانید.

 


مواد اولیه (برای ۶ نفر):

 

* برنج: یک کیلوگرم
*گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
*روغن حیوانی: ۲۵۰ گرم
*کشمش پلویی: ۱۵۰ گرم
*هویج خلالی خرد شده: ۵۰۰ گرم
*پیاز: چهار عدد
*نمک: یک قاشق چایخوری
*ادویه: یک قاشق چایخوری
*فلفل سیاه: نصف قاشق چـایخوری
*محلول زعفران: دو قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

 

برنج را شسته و به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک به آن افزوده، روی برنج آب ریخته و آن را به مدت پنج الی شش ساعت خیس می‌کنیم.

 

کشمش‌ها را پاک کرده، شسته و کنار می‌گذاریم. پیازها را خرد کرده و به همراه روغن تفت داده تا پیازها سبک شوند، سپس گوشت را به صورت قیمه‌ای خرد نموده و به پیاز اضافه می‌کنیم تا تفت بخورد و آب گوشت کشیده شود.

 

ادویه و فلفل را می‌افزاییم. هویج را نیز اضافه نموده و تفت می‌دهیم.

 

دو پیمانه آب به مواد افزوده و اجازه می‌دهیم تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود، سپس نمک آن را می‌افزاییم.

 

برنج را آبکش کرده، مواد را لابه‌لای برنج ریخته و دم می‌کنیم. کشمش را نیز سرخ کرده و همراه با برنج و زعفران سرو می‌نماییم.

 

نکته

 

می‌توان ته‌دیگ دلخواه برای این برنج انتخاب نمود و از مواد میانی هم نگه داشت و روی برنج را با آنها تزئین کرد.

 

 

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم امام رضا (ع) ( امام هشتم ) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه