کوکوی کنجد
طرز تهیه کوکوی کنجد
کوکوی کنجد
مواد لازم
• یک عدد سیب زمینی بزرگ
• نصف پیمانه جعفری خرد شده
• سه قاشق سوپخوری آرد سیبزمینی
• یک عدد پیاز
• یک عدد فلفل سبز نگینی خرد شده
• ۷ تا ۸ قاشق سوپخوری دانه کنجد
• یک قاشق سوپخوری زعفران دمکرده
• ۵ عدد تخممرغ
• سه قاشق سوپخوری شیر
• نصف پیمانه روغن مایع مخصوص سرخ کردن
• نمک، دارچین و فلفل
طرز تهیه
۱٫ سیبزمینی را پوست بگیرید و در یک قابلمه همراه با آب و نمک حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آنها را بپزید.
۲٫ در کاسه بزرگ، سیبزمینی سرد شده و پیاز را رنده کنید. جعفری، نمک، فلفل سیاه، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیبزمینی و پیاز رنده شده اضافه کنید.
۳٫ آرد سیبزمینی را در شیر سرد حل و به مخلوط مواد اضافه کنید. در ظرفی تخممرغها را بشکنید و با چنگال هم بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
۴٫ روغن را در تابه داغ کنید. همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و درون تابه بریزید. سپس با یک قاشق روی مواد را صاف کنید و با حرارت کم و درپوش آن را بپزید. تابه را با درپوش روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید یک طرف کوکو سرخ شود. طرف دیگر آن را بدون درب سرخ کنید.