ورود به سایت

 

کوکوی کنجد

در تاریخ : 93.09.09

طرز تهیه کوکوی کنجد

 

 

کوکوی کنجد

 

 

 

کوکوی کنجد

 

مواد لازم

 

•    یک عدد سیب زمینی بزرگ

 

•    نصف پیمانه جعفری خرد شده

 

•    سه قاشق سوپ‌خوری آرد سیب‌زمینی

 

•    یک عدد پیاز

 

•    یک عدد فلفل سبز نگینی خرد شده

 

•    ۷ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری دانه کنجد

 

•    یک قاشق سوپ‌خوری زعفران دم‌کرده

 

•    ۵ عدد تخم‌مرغ

 

•    سه قاشق سوپ‌خوری شیر

 

•    نصف پیمانه روغن مایع مخصوص سرخ کردن

 

•    نمک، دارچین و فلفل

 

طرز تهیه

 

۱٫    سیب‌زمینی را پوست بگیرید و در یک قابلمه همراه با آب و نمک حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آنها را بپزید.

 

۲٫    در کاسه بزرگ، سیب‌زمینی سرد شده و پیاز را رنده کنید. جعفری، نمک، فلفل سیاه، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب‌زمینی و پیاز رنده شده اضافه کنید.

 

۳٫    آرد سیب‌زمینی را در شیر سرد حل و به مخلوط مواد اضافه کنید. در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید.

 

۴٫    روغن را در تابه داغ کنید. همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و درون تابه بریزید. سپس با یک قاشق روی مواد را صاف کنید و با حرارت کم و درپوش آن را بپزید. تابه را با درپوش روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید یک طرف کوکو سرخ شود. طرف دیگر آن را بدون درب سرخ کنید.

 

 

 

 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )