دلمه کدو
طرز تهیه دلمه کدو
مواد لازم :
کدوی کوچک ۵۰۰ گرم
برنج نیم پز نصف پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده ۲عدد
پیاز رنده شده ۱عدد
جعفری خرد شده نصف پیمانه
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۲/۱ لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای چاشنی:
آب ولرم ۳ لیوان
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
۱) کدوها را تمیز بشویید. سپس سر آنها را جدا کرده و آرام با نوک چاقو داخلشان را خالی کنید.
۲) برنج نیم پز را با گوجه فرنگی ریز شده، پیاز، جعفری، ادویه و آبلیمو مخلوط کرده و از مخلوط آماده شــده به اندازه کافی درون کدوها بریزید و سر کدوها را آرام بگذارید و آنها را در قابلمه بچینید.
۳) مواد چاشنی را با هم مخلوط کنید و کمکم از کنار قابلمه به دلمهها اضافه کنید و همین که به درجه جوش رسید، حرارت آن را ملایم کنید تا به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم ساعت بپزد.
4)دقت کنید در آخر سس آن کمی غلیظ باشد و کدوها پخته باشد. در غیر این صورت کمی آب به آن اضافه کنید تا زمانی که کدو ها خوب پخته شوند.