سریال جیران

سریال خاتون

سریال نیسان آبی

جوکر

طرز پخت کوکوی سه رنگ

در تاریخ : 93.09.08

طرز پخت کوکوی سه رنگ

 

این کوکو یه جورایی همان کوکوی گوشت و کوکو سبزی و کوکو سیب‌ زمینی خودمان است که به صورت لایه‌ای روی هم قرار گرفته‌اند.

 

طرز پخت کوکوی سه رنگ

 

  

مواد لازم برای 10 تا 12 نفر:


گوشت چرخ کرده                           350 گرم
نمک، فلفل و ادویه                         به میزان لازم
رب گوجه فرنگی                             1 قاشق سوپ‌خوری
پیاز داغ                                          3 قاشق سوپ‌خوری
سبزی کوکوی ریز خرد کرده             500 گرم
تخم مرغ                                        9 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه                     به میزان لازم
زعفران حل کرده                             یک دوم قاشق چای‌خوری
سیب زمینی پخته و چرخ‌کرده         500 گرم
روغن مایع                                     150 میلی لیتر

 

 

روش تهیه:


* گوشت، نمک، فلفل و ادویه را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. 
* آنگاه رب گوجه فرنگی و پیاز داغ را بیفزایید و 3 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. 
* سپس صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود. 
* آنگاه سبزی کوکو، سه عدد تخم مرغ و نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید. 
* در کاسه‌ی دیگری، سیب زمینی، سه عدد تخم مرغ، نمک،‌ فلفل و زعفران را بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید. 
* اکنون تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید. 
* حالا مایه‌ی کوکوی سبزی را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود. 
* آنگاه مایه‌ی کوکوی گوشت را به آرامی روی کوکوی سبزی بریزید و صاف کنید. 
* تابه را در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا لایه‌ی دوم کوکو هم نیم پز شود. 
* اکنون مایه کوکوی سیب زمینی را روی کوکوی گوشت بریزید و صاف کنید. 
* دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود. 
* بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.
 

دسته بندی : هنر » آشپزی
بازگشت
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پرسش :
حرم حضرت معصومه (س) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
پست های ویژه