ورود به سایت

 

"پیه" و "دنبه" را جایگزین روغن خوراکی نکنید ‌

در تاریخ : 93.12.17
فیس بوک
تویتر
گوگل پلاس
فیس نما





لیلا رضازاده ، پیه و دنبه را از انواع چربی‌های جامد دانست که میزان اسید چرب موجود در آنها بسیار بالا‌ست و از همین رو نباید برای خوراک استفاده شود.وی با بیان اینکه این اسید چرب بالا باعث انواع بیماری‌های قلبی، افزایش تری‌گلیسرید و کلسترول بد خون و ... می‌شود، تصریح کرد: این نوعی چربی‌ها حتی از روغن "پالم" که نوعی روغن گیاهی است نیز بدتر ومضرتر است.به گفته این کارشناس تغذیه، روغن پالم از خرما و یا هسته خرما تهیه می‌شود که منشأ گیاهی دارد و فقط اسیدهای چرب اشباع در آن از سایر روغن‌های مایع بیشتر است، در حالی‌که پیه و دنبه منشأ جانوری دارد و جامد است.رضازاده افزود: پیه و دنبه فقط از روغن‌های جامد نباتی بهتر است، زیرا روغن جامد نباتی علاوه بر اسید چرب اشباع، ترانس هم دارد که سرطان‌زا است.وی به افراد توصیه کرد: از بین انواع روغن‌ها فقط از روغن‌هایی که در دمای اتاق مایع هستند، استفاده کنند.این کارشناس تغذیه روغن زیتون، کنجد، کانولا، ذرت، آفتابگردان و سویا را به ترتیب بهترین روغن‌ها دانست که میزان چربی و سرطان‌زایی آنها کمتر است.رضازاده با بیان اینکه روغن جامد باید از سفره‌های مردم حذف شود، گفت: نکته‌ای که در مورد همه انواع روغن باید مدنظر داشت، این است که از سرخ کردن بیش از حد آنها خصوصا تا مرحله دود کردن خودداری شود. "پیه" و "دنبه" را جایگزین روغن خوراکی نکنید ‌
بازگشت
تگهای مطلب :
 نظر دهید :
نام شما : *
ایمیل شما : *
نظر شما : *
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
پرسش :
حرم امام رضا (ع) ( امام هشتم ) در کدام شهر ایران قرار دارد ؟
پاسخ : *
حیات وحش و دیدنیهای ایران و جهان( مشاهده تمام مطالب )