این میوه بینظیر را بشناسید
میوه ای با خواص فراوان
با طبیعت گرم و تر، موافق حال سردمزاج ها و سوداوی مزاج ها است. خداوند به انجیر قسم یاد کرده است چرا که انجیر هم غذاست و هم دوا! شاید انسان ها با توجه به انجیر و خواص انجیر که یک آیه و نشانه الهی است، توجه کنند، اسباب توسعه و رشد معنوی خود را فراهم آورده اند.
1.خوردن انجیر حرارت کبد و قلب را تسکین می دهد.
2.انجیر ارزش غذایی زیادی دارد و طبع را لینت داده، مسهل ملایم است.
3.انجیر دارای طبع گرم و تر است.
4.انجیر قوای جنسی و جسمی را افزایش می دهد.
5.افرادی که می خواهند چاق شوند حتما صبح ناشتا انجیر مصرف کنند.
6.اگر انجیر در گلاب خیس خورده شود و بین وعده های غذایی مصرف شود برای رفع یبوست در افراد سرد مزاج موثر است.
7.خیسانده انجیر در سرکه و مصرف آن درد ناحیه طحال را آرام می کند.
8.بچه هایی که هنگام دویدن و بازی کردن دچار درد ناحیه زیر دنده چپ می شوند، می توانند برای تسکین درد از انجیر با سرکه بهره گیرند.
9.توصیه مهم به کودکان این است که از خوردن چیپس، کاکائو، سوسیس و کالباس به مقدار زیاد خودداری کنند تا لکه های تیره زیر چشم و پوست آنان برطرف شود.
بر اساس تحقیقات انجام شده، برگهای درخت انجیر بدلیل داشتن خصوصیات مدر بودن، تسکین دهندگی و دافع کرم روده مورد استفاده قرار گرفته و دم کرده برگ درخت انجیر مسکن بوده و برای معالجه سرفه تجویز شدهاست. میوه انجیر برای نرم کردن سینه و روده و دارای خاصیت ویژهای میباشد. انجیر تازه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است که در جلوگیری از ابتلا به سرطان کاربرد دارند. جوشانده انجیر در التهاب دستگاه تنفسی و غرغره کردن آن برای گلو درد و سرماخوردگی مفید بوده و عفونتهای لثه را نیز درمان میکند. خوردن انجیر تازه و خشک سبب لینت مزاج شده و یبوست مزمن را درمان میکند و در طب جدید شربتی از آن برای رفع بیماریهای یبوست کودکان تهیه شدهاست.
فواید شیره انجیر
۱- شیره انجیر داروی خوبی برای افسردگی می باشد. ۲- شیره انجیر، از بین برنده زگیل می باشد.
گردآوری:سرزمین آریایی